surt!

Blev inget tenton imorse, kunde inte ta mig in..dom har säkert glömt att aktivera mitt kort eller något..måste ringa dom imorgon och höra vad som står på!

Håller på måla för fullt, andra varvet nu. Det tar sig! Blir underdelen av vardagsrumsbordet som ska bli vit, och skivan behåller jag i ek, kan nog lägga upp en bild på det senare =)
Ska försöka lägga ett till lager, sen bege mig till moder och checka hennes skrivare och sen handla lite mat och nödvändigheter som behövs!

Hané!

//Björck!!



morgon..

Klockan är 05:47, niklas är vaken en söndag..men det är bra då kan jag somna tidigt ikväll!
Idag blir det att inviga tenton gym på ersboda, ska köra ett morgonpass så man får ha gymmet för sig själv, det finns inget bättre än det =) Sen idag ska jag över till mor och hjälpa henne med hennes nya skrivare =)

Måla vardagsrumsbordet står oxå på menyn, och laga tacograttäng! Har lite att göra ändå, skönt!

Vi höres sen!

Hané!

//Björck!!!



Jaaa..

Ja det var ett tag sedan som alltid, jag är en sån superbloggare..
Lever och mår bra här på Måttgränd med Hanna, allt är super!

Jobbet går sådär, min handled klarar inte riktigt jobbet jag har, men med lite tur nu så kanske jag får nytt jobb inom volvo, hoppas iaf, annars blir det väll sjukpensionärs dags för mig vid 30 års åldern haha.

Igår så köpte jag mig en redig cykel, som jag ska börja cykla med till jobbet. En riktig pärla!

cyk

För övrigt så älskar jag min nya tröja jag fått av min käraste Hanna!

tjö
Den är riktigt nice! Vill gärna ha fler fast andra färger (A) :D

Idag så blir det inte mycket gjort, ska se om jag hinner iväg nu och hittar nå gardiner, vill inte ha gråa blommor i köket, lite less på dom...Nånting som matchar i rött/vitt kanske hittar nån med nått inslag med rött!

Hané!

//Björck!!!